Dubai

Dubai vizesi için gerekli bilgiler

Dubai

www.hizlivizeal.com Tüm Konsolosluklara sizin adınıza vize başvurularınızı yapmaya yetkilidir.
 
Hızlivizeal.com aşağıdaki belgeleri sağlamanız durumunda sizin adınıza vize alma yetkisine sahiptir.Vize işlem süreci 2-3 iş günü olup vize süreleri tek girişli ve çok girişli uzun süreli alınabilmektedir.

Not: Dubai Vizesi konsolosluğa gitmenize gerek kalmadan, tarafımıza gerekli evraklar mail atılıp elektronik olarak vize alınabilmektedir.

Yeni (Çipli) pasaport 2.sayfa ve nüfus cüzdanının RENKLİ FOTOKOPİLERİ 
BORDO (Normal) pasaportlardan vize istenmektedir. 
YEŞİL (Hususi), GRİ (Hizmet) veSİYAH (Diplomatik)pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Birlesik Arap Emirlikleri vizesi 3 (üç) sekilde alinabilmektedir.!!

1-Konsolosluk :Sadece Ticari görüsmeler yapmak için bu ülkeye gidecek olan yolculara vize vermektedir. Acentalar araci olarak kabul edilmemekte ve basvurular sahsen yapilmaktadir.

2- (THY yada baska herhangi bir Havayolu sirketleri ile seyahat edecek yolcular vizelerini kendileri asagida belirtilen sekilde alabilirler)

a- Birlesik Arap Emirlikleri'nde görüsmeye gidilecek sirkete Pasaport fotokopilerinizin mail yada fax yoluyla gönderilmesi durumunda karsidaki sirket sizin adiniza yetkili makamlara basvurarak vizenizi alabilir.

b- Birlesik Arap Emirlikleri'nde kalacaginiz 5 * otellere Pasaport fotokopilerinizin mail yada fax yoluyla gönderilmesi durumunda sizin adiniza Yetkili makamlara basvurarak vizenizi alabilmektedirler

3- Bunlarin disinda ise Birlesik Arap Emirliklerinin havayolu olan Emirates Havayollari kendilerinden bilet alinarak uçulmasi durumunda gerekli olan vize islemlerinizi kendisi halletmektedir. Bunun islem için gerekli evraklar ise:

a- Geçerlilik süresi 6 Ay olan Pasaportun ve Nüfus Cüzdanının Fotokopileri
b- Arkasi beyaz fonlu 2 Adet vesikalik resim
c- Antetli kagida yazilmis gidis tarihini ve sebebini belirten vize talep dilekçesi
d- Adiniza ait Elektrik-su- Dogalgaz - Cep yada Ev telefon faturasi fotokopisi
e - Emirates Havayollarindan yapilmis bilet rezervasyon numarasi yada bilet fotokopisi
f - SSK ise giris bildirgesi (Çalisan kisilerden istenmektedir)
g- Ögrenci Belgesi (Okuyan çocuklardan istenmektedir.)

Not: Emeklilerden - Ev hanimlarindan ve Çalışmayanlardan ikametgah senedi istenmektedir.