Endonezya

Endonezya vizesi için gerekli bilgiler

Endonezya

1-BORDO(Normal) pasaportlara 30 güne kadar sınır kapısından vize verilmektedir.
2-YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve SİYAH (Diplomatik)pasaportlara 14 güne kadar vize uygulanmamaktadır.
3-Diğer farklı vize başvuruları için(Oturum-Öğrenci vizesi gibi Uzun süreli vizeler)Ankara'daki Büyükelçiliğe  başvurulmalıdır.  
4-Sınır kapılarında ibraz etmeniz gerekebileceğinden dolayı tüm seyahatlerinizde var ise Davetiye-Seyahat sağlık sigortası ile birlikte Otel rezervasyonu ve uçak bileti gibi evraklarınızı mutlaka yanınızda bulundurunuz.
5-Lütfen Pasaportunuzun temdit süresinin en az 6 AY ve Pasaportta 1 tane boş vize sayfasının bulunmasına dikkat ediniz.