Fransız Guyanası

Fransız Guyanası vizesi için gerekli bilgiler

Fransız Guyanası

FRANSIZ GUYANASI   İÇİN VİZE BAŞVURULARI  FRANSA BÜYÜKELÇİLİĞİ YADA BAŞKONSOLOSLUĞUNA  YAPILMAKTADIR!!
 
 
1- BORDO (Normal) YEŞİL (Hususi)   GRİ (Hizmet)  ve SİYAH (Diplomatik)  pasaportlara vize uygulanmaktadır.
2- Fransız Guyanası  vizesi için İstenen tüm evraklar Fransa  Başkonsolosluğunun istemiş olduğu   evraklarla aynı  olup  konfirmeli otel rezervasyonu gerekmekte ve başvurular 2-3 iş gününde sonuçlanmaktadır.
3- Fransa / Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık sigortası yaptırmak  zorundadırlar.
4- Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması  ve bayram - yılbaşı- sömestr - fuar - paskalya - dil okulu vb gibi yoğun başvuruların olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak  seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı  ve müracaatınızın sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerinde yazılı  olan  bilgilerin doğruluğunu  mutlaka kontrol etmenizi önemle hatırlatırız.