Grenada

Grenada vizesi için gerekli bilgiler

Grenada

GRENADA  ADASI  İÇİN VİZE BAŞVURULARI İNGİLTERE BÜYÜKELÇİLİĞİ YADA BAŞKONSOLOSLUĞUNA YAPILMAKTADIR!!
 
1- BORDO (Normal)  YEŞİL (Hususi)   GRİ (Hizmet) ve SİYAH (Diplomatik)  tüm T.C pasaportlarından vize istenmektedir.
2- Grenada Adası vizesi için İstenen tüm evraklar İngiltere Başkonsolosluğunun istemiş olduğu evraklarla aynı olup vize başvurusu yaklaşık 3 hafta da  sonuçlanmaktadır.
3- Sınır kapılarında ibraz etmeniz gerekebileceğinden dolayı tüm seyahatlerinizde var ise Davetiye--Seyahat sağlık sigortası ile birlikte  Otel rezervasyonu ve uçak bileti gibi evraklarınızı mutlaka yanınızda bulundurunuz.
4- Lütfen Pasaportunuzun  temdit süresinin  en az 6  AY  ve Pasaportta ta  seyahat edecek kişi sayısı kadar  boş vize  sayfasının bulunmasına dikkat ediniz.
5- Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve bayram - yılbaşı- sömestr - fuar - paskalya - dil okulu vb gibi yoğun başvuruların olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak  seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı  ve müracaatınızın sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerinde yazılı  olan  bilgilerin doğruluğunu  mutlaka kontrol etmenizi önemle hatırlatırız.