Hırvatistan

Hırvatistan vizesi için gerekli bilgiler

Hırvatistan

1- BORDO (Normal) pasaportlardan vize istenmektedir.
2- YEŞİL (Hususi)   GRİ (Hizmet) ve SİYAH (Diplomatik)  tüm T.C pasaportlarından 90 güne kadar  vize istenmemektedir.
3- Vize başvuru formu online olarak doldurulmakta olup http://www.mvep.hr/en/consular-information/visas/forms/visa-application/ adresinden ulaşabilirsiniz.
4- Sınır kapılarında ibraz etmeniz gerekebileceğinden dolayı tüm seyahatlerinizde var ise Davetiye--Seyahat sağlık sigortası ile birlikte  Otel rezervasyonu ve uçak bileti  gibi evraklarınızı mutlaka yanınızda bulundurunuz.
5- Lütfen Pasaportunuzun  temdit süresinin  en az 6  AY  ve Pasaportta ta  1 tane  boş vize  sayfasının bulunmasına dikkat ediniz.

Vize için Gerekli Evraklar
En az 6 aylık geçerli Pasaport
Kimlik fotokopisi
Otel ve uçak rezervasyonları
Son 3 aylık bankadan kaşeli imzalı güncel ve bakiyeli hesap ekstresi.